Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της Δομημένης Καλωδίωσης, Racks- Cabinets και Καλωδίων Ήχου στην Ελλάδα

Τα στελέχη της STnet από το 2002 προσφέρουν πλήρεις λύσεις στη μελέτη, εγκατάσταση και επέκταση τηλεπικοινωνιακών δικτύων (Data/Voice), δικτύων οπτικών ινών (LAN-WAN-MAN) και Computer Rooms. Με ένα άρτια ανεπτυγμένο πανελλαδικό δίκτυο και άριστη τεχνογνωσία, έχουμε καταφέρει να υλοποιήσουμε σημαντικά εγχώρια έργα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα ικανοποιώντας με απόλυτη επιτυχία τις εξειδικευμένες απαιτήσεις των πελατών μας. Ενδεικτικά, έργα μας αποτελούν η υλοποίηση του δικτύου Data/Voice στις Διοικητικές Υπηρεσίες και Μονάδων υγείας (IΚΑ), η Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (IKA/ΕΟΠΥΥ), τα Δίκτυα Ασφάλειας Ολυμπιακών Αγώνων- Αθήνα 2004, τα Δίκτυα Data/Voice, computer rooms και οπτικών ινών της Lafarge Beton, το Δίκτυο Ασφαλείας οπτικών ινών του Αεροδρομίου της Τανάγρας κ.α.

Η ανάγκη για εξεύρεση αξιόπιστων και οικονομικών λύσεων υλικών δομημένης καλωδίωσης, ώθησε τη STnet στην εισαγωγή και εμπορία ειδών δομημένης καλωδίωσης, Racks-Cabinets (server racks, επίτοιχα racks, επιδαπέδια racks) και αξεσουάρ Racks στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της Ελληνικής αγοράς. Έχουμε καταφέρει τα προϊόντα μας να είναι η πρώτη επιλογή των μεγαλύτερων εταιρειών στην Ελλάδα. Συνεχή στόχο μας αποτελεί η παροχή άψογων κατασκευαστικά Racks και αξεσουάρ Racks στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Παράλληλα με την εισαγωγική και εμπορική δραστηριότητα σε  υλικά δομημένης καλωδίωσης, Racks και αξεσουάρ Racks, επεκτεινόμαστε πλέον στην εισαγωγή και εμπορία καλωδίων ήχου Van Damme.H Van Damme, είναι μια  Αγγλική εταιρεία με εμπειρία πολλών δεκαετιών στο χώρο του επαγγελματικού ήχου και με πελάτες όπως τα Abbey Road Studios, διαθέτει μια πλήρη γκάμα καλωδίων ήχου, RCA interconnect κ.α., τα οποία καλύπτουν τις απαιτητικότερες ανάγκες τόσο επαγγελματικών αλλά και hi-fi/ hi-end συστημάτων.

Εμείς στη STnet, με το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, προσφέρουμε αξιόπιστες ολοκληρωμένες λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προιόντων σε Racks, δομημένη καλωδίωση και καλωδία ήχου με βάση τα διεθνή πρότυπα στοχεύοντας στη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας των συνεργατών μας.