Καλώδια Ήχου Van Damme

H επιλογή των ABBEY ROAD STUDIOS

Η Van Damme είναι γνωστή Αγγλική  εταιρία κατασκευής καλωδίων για πολλές εφαρμογές, με ευρεία γκάμα προϊόντων τα οποία αφορούν τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικιακά συστήματα ήχου. Ο κατάλογος προϊόντων της Van Damme περιλαμβάνει καλώδια -μεταξύ άλλων- για βιομηχανικές, ναυτικές και ιατρικές εφαρμογές αλλά, βεβαίως, αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο είναι τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα (και κατάλληλα) για εφαρμογές στον χώρο του ήχου και της εικόνας. Πολλά γνωστά studios όπως τα Abbeys Roads αλλά και ραδιοφωνικοί σταθμοί χρησιμοποιούν τα VAN DAMME.

Σε ότι αφορά το pro audio, η Van Damme προσφέρει σειρές καλωδίων για μικρόφωνα και μουσικά όργανα, καλώδια για μεταφορά πολλών καναλιών ταυτόχρονα (τόσο για ψηφιακά -κατά AES/EBU 110Ω- όσο και για αναλογικά σήματα) και καλώδια για μόνιμες εγκαταστάσεις (εσωτερικές καλωδιώσεις σε χώρους ή και racks, με αγωγούς twisted pair και ισχυρή θωράκιση). Προϊόντα που ξεχωρίζουν εδώ είναι τα Pro Grade XKE καλώδια σύνδεσης μικροφώνων με επάργυρους αγωγούς (κατάλληλα για εφαρμογές σε περιβάλλον με υψηλά επίπεδα ηλεκτρικών θορύβων), η σειρά Silver Session Grade η οποία περιλαμβάνει ομοαξονικά καλώδια σύνδεσης μουσικών οργάνων σε ενισχυτές, σε τρία διαφορετικά επίπεδα χωρητικότητας, ώστε ο χρήστης να επιλέγει αυτό που του προσφέρει την αποκοπή στην περιοχή των υψηλών συχνοτήτων που επιθυμεί. Τέλος. η σειρά Tour Grade, κατάλληλη για συνδέσεις ηχείων σε επαγγελματικό και οικιακό περιβάλλον.

Πολλά από τα καλώδια της σειράς για επαγγελματικές εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο σπίτι, αλλά η Van Damme προσφέρει και ειδικές λύσεις για εσωτερικές οικιακές εγκαταστάσεις (με δυνατότητα μεταφοράς πολλών καναλιών και αντιπυρικά χαρακτηριστικά), καλώδια μεταφοράς σημάτων video καθώς και την ειδική σειρά Ηi-Fi, UP-LCOFC, η οποία περιλαμβάνει πέντε μοντέλα καλωδίων ηχείων (με διάμετρο από 0.75mm μέχρι 6mm) και ένα μοντέλο interconnect σε μορφή ζεύγους, με αγωγούς από χαλκό υψηλής καθαρότητας, ελεύθερο οξυγόνου, το οποίο διατίθεται με το μέτρο αλλά και έτοιμο προς χρήση, σε μήκος ενός μέτρου, τερματισμένο με επίχρυσα βύσματα RCA Neutrik Rean και ασημοκόλληση. Για τον τερματισμό των καλωδίων για ηχεία, η Van Damme διαθέτει, επίσης, επίχρυσα δίχαλα και βύσματα τύπου μπανάνα.

H STnet βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας, για να σας βοηθήσει να βρείτε την κατάλληλη λύση για εσάς.

pro-grade
tour-grade
up-lcofc