Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας μας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος, υπό την προϋπόθεση πως η επιστροφή έχει γίνει με την μεταφορική εταιρεία ΕΛΤΑ/COURIER ή στην περίπτωση βαρέων αντικειμένων εκτός Αθηνών, Πειραιώς την μεταφορική εταιρεία της επιλογής μας κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως, αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας μας, η STNET δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά της έξοδα. Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας τότε τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον ίδιο τον καταναλωτή.
Σε κάθε περίπτωση τα υλικά προς επιστροφή πρέπει να συνοδεύονται
από τα παραστατικά πώλησης  ή δελτίο αποστολής πρός επιστροφή (άν πρόκειται για επαγγελματία ή εταιρεία).Τα υλικά πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους συσκευασία.Καλώδια κομμένα στα μέτρα σας ή τερματισμένα , Rack συναρμολογημένα και υλικά χρησιμοποιημένα ή κακοποιημένα ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ:

STNET
Σ.ΤΣΟΥΡΚΑΝΟΥ
Λ.ΚΑΤΣΩΝΗ 1Ε ΚΑΙ ΦΕΙΔΙΟΥ
ΤΚ 13561, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 210 8324961